Pretraga
Close this search box.

Glumac Gagi Jovanović obezbedio svojim devojkama dvorac u Zemunu

Glumac Dragan Jovanović sa suprugom Brankom Pujić još 2006. godine u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“ otvorio je vrata svog doma u Zemunu, pa ispričao da je kuću izgradio na imanju na kome je bila deponija, jer je pogled sa tog mesta prelep, prenose domaći mediji.

– Izgradnja kuće trajala je godinu i po dana. Ne bih nikada pomislio da nešto negde zidam da nisam otkrio ovo mesto. Radili smo zajedno film sa Purišom Đorđevićem i ja sam stajao ovde gde je ova terasa. Čekao sam da se namesti scena, okrenuo se i rekao sam: „Što bih voleo ovde da imam kuću.“

– Mi smo bili nošeni krilima ljubavi, ali u jednoj nezavidnoj situaciji. Živeli smo u jednoj sobi u kući mojih roditelja. Dragan je bio stipendista „JDP-a“, ja nezaposlna glumica, Anđela je bila na putu, ali valjda te anđeli prate kad imaš pozitivnu energiju i ljubav i nešto nam se sve otvaralo polako, da bi na kraju Gagi Jovanović ovde na Gardošu obezbedio svojim devojkama mali dvorac – objasnila je ona Draganovu najveću borbu u pomenutoj emisiji.

Inače, par ima i svoju oazu mira na Zlatiboru.

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.

Tagovi:

Pročitajte još: