Grad prodaje dve parcele građevinskog zemljišta u Batajnici

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je dva oglasa o prodaji građevinskog zemljišta u svojini Grada Beograda u naselju Batajnica.

Jedan oglas o javnom nadmetanju odnosi se na zemljište površine 511 m2 koje se nalazi u Ulici braće Vojinović. Prema urbanističkom planu, lokacija je opredeljena za izgradnju objekta individualnog stanovanja.

Lokacija je bila oglašena za otuđenje početkom ove godine kada nije pristigla nijedna prijava, tako da se početni iznos cene za otuđenje građevinskog zemljišta umanjuje za 20% i sada iznosi 2.403.613,18 dinara.

Drugi oglas o javnom nadmetanju odnosi se na zemljište površine 1.046 m2, koje se nalazi između ulica Save Radovanovića i Romske. Prema urbanističkom planu, lokacija se nalazi u površinama planiranim za individualno stanovanje.

Lokacija je takođe bila oglašena za otuđenje početkom ove godine kada nije pristigla nijedna prijava, tako da se početni iznos cene za otuđenje građevinskog zemljišta umanjuje za 20% i sada iznosi 4.920.116,22 dinara.

Obaveza investitora biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta u okviru parcele.

Prijave za učešće podnose se do 6. jula, a oba javna nadmetanja održaće se sledećeg dana. Više detalja pogledajte OVDE.

Ekapija

Tagovi:

Pročitajte još: