Pretraga
Close this search box.

Gradska opština Zemun nagradila bebe koje su prve došle na svet 2024. godine

Kako to čini od 2018. godine, kada je uvedena Odluka o pravu na novogodišnju čestitku majci prvorođene devojčice i dečaka, rođenih u porodilištu KBC ”Zemun”, Gradska opština Zemun je sedmu godinu za redom 2. januara 2024. godine nagradila bebe koje su prve došle na svet.

Novčane čestitke u vrednosti od 100 hiljada dinara i bebi paketiće za Zemunku i Zemunca, ponosnim majkama Dajani Pavlović i Sanji Lalić uručio je član Veća Gradske opštine Zemun Đorđe Dukić.Dajani je ovo drugo, a Sanji treće dete.Gradska opština Zemun i na ovaj način podstiče natalitet i pomaže roditeljima, osnažujući porodicu kao temelj svakog društva. Bebi paketi za svaku novorođenu bebu, ranci i školski pribor za prvake, kao i slikovnica ”Pažljivkova pravila o saobraćaju”, izgradnja i opremanje predškolskih i školskih objekata, pedijatrijskih zdravstvenih odeljenja i mnoge druge aktivnosti koje opština Zemun sprovodi i realizuje na svojoj teritoriji, znak su brige za nove naraštaje.

Kako sve, ipak, počinje u porodilištu, besprekorni uslovi i posvećeno osoblje KBC ”Zemun” čine najviše da se porodilje ovde osećaju sigurno i odluče za porođaj upravo u Zemunu, te je i ovo prilika da se medicinskim radnicima zahvalimo za ogromnu odgovornost i požrtvovanost u ime svih građana.

Tagovi:

Pročitajte još: