GRADSKO STAMBENO NAGRAĐUJE NAJLEPŠI ULAZ

Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ pokrenulo je danas, na Svetski dan komšija, tradicionalni konkurs Najlepši ulaz 2021. Prijavu mogu poslati svi stanari čija se zgrada nalazi u sistemu održavanja ovog javnog preduzeća i na ovaj način učestvovati u izboru za najlepši ulaz Beograda. Pobednici će za nagradu moći da izabere ono što je najpotrebnije njihovoj zgradi u protivvrednosti od 200.000 dinara.

“Konkurs za najlepši ulaz organizujemo jedanaestu godinu zaredom u želji da podstaknemo kulturu stanovanja i ukažemo na njen uticaj na svakodnevni život građana. I ovoga puta, prvoplasirani ulaz koji bude izabran od strane stručne komisije, poneće titulu najlepšeg u Beogradu za ovu godinu i osvojiti plaketu. Osim toga, glavnu nagradu će sami stanari izabrati prema sopstvenim potrebama, a tu su i pokloni za svaki stan, kao podsticaj i znak pažnje“, izjavio je Igor Ćurčić, potparol JP „Gradsko stambeno“.

Konkurs počinje na Svetski dan komšija, poslednjeg petka u maju, a završava se 2. oktobra, na Svetski dan stanovanja, kada će stanarima i upravniku pobedničke zgrade biti uručene nagrade. U periodu od 6. do 24. septembra 2021. godine, stručna komisija će izabrati pobednike konkursa Najlepši ulaz 2021. Dana 30. septembra u 13 sati, na zvaničnoj internet stranici JP „Gradsko stambeno“, biće objavljeni rezultati.

Za prijavu je dovoljno poslati tri fotografije ulaza uz popunjen formular na E-mail adresu najlepsi.ulaz@stambeno.com, u inboks instagram stranice @jp_gradsko_stambeno, putem pošte ili lično u koverti na pisarnicu direkcije preduzeća u ulici Danijelova 33 uz obaveznu naznaku za Najlepši ulaz 2021. Akcija Najlepši ulaz, sprovodi se sa željom da se podstakne razvoj dobrosusedskih odnosa i uređenja zajedničkih prostorija zgrada kao i u cilju podizanja svesti građana o važnosti očuvanja svog životnog prostora. Za akciju Najlepši ulaz Beograda mogu se prijaviti sve zgrade koje se nalaze u sistemu održavanja JP „Gradsko stambeno“.

kurir.rs

Tagovi:

Pročitajte još: