Gru je tragično stradao pre tri godine u Zemunu, a danas bi napunio 49. godina

Reper Dalibor Andonov Gru, tragično je izgubio život 9. septembra 2019. a danas, 8. marta napunio bi 49. godina.

Tragedija se dogodila na Dunavu blizu Zemuna, kada je vozio kajt a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, sinove Relju i Vuka i mnogobrojne prijatelje. Danica je poznata kao lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

– Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima – ispričao je Gru u jednom intervjuu.

Zaljubljen u ekstremne sportove, nije ni slutio da će mu jedna vožnja kajtom, koji je toliko voleo, odneti život.

Njemu je dečački san bio da se bavi muzikom, bude uspešan u svom poslu, a u isto vreme ima uspešan privatan život.

Inače, njega su tokom života pratile teške situacije, ali ipak nikada nije skidao osmeh sa lica. Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa, inače njegovog bliskog prijatelja koji je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica – Cetinje 31. oktobra 1999. godine.

Gru je bio poznat kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova, a toga dana duvala je jaka košava, s kojom reper nije uspeo da se izbori.

Gru je voleo adrenalin, porodicu, pesmu, ali su ga nažalost tokom života pratile teške situacije. Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa, inače njegovog bliskog prijatelja koji je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica – Cetinje 31. oktobra 1999. godine.

Serija nesreća nikako se nije prekidala – pre nekoliko godina, Gru je izgubio prijatelja koji se otrovao u Egiptu. U pitanju je bio njegov najbolji drug, čija smrt mu je teško pala – mesecima nije mogao da se oporavi, štaviše, prijateljima koje je sticajem okolnosti prerano izgubio posvetio je emotivnu pesmu „Srce“.

Podsetimo, on je 2012. godine imao je situaciju koja je mogla da ga košta života. Reč je o zimovanju na fancuskim Alpima, gde je otišao sa suprugom.

Tagovi:

Pročitajte još: