HALA ”PINKI” OTVARA KONCERTNU SEZONU

Koncertom ”Queen Real Tribute” benda, najpoznatije grupe u Evropi čiji repertoar se sastoji od pesama čuvenog sastava ”Queen”, koji će se održati 14. oktobra u 20 časova, zemunska hala ”Pinki”ponovo otvara vrata muzičarima i velikim koncertima.

Upravo u duhu popularnog i nezaboravljenog Fredija Merkjurija, halom će se ponovo zaoriti ”Boemska rapsodija” i kultna ”Show must go on”.

Specijalni gosti benda koji je jedna od najvećih svetskih muzičkih atrakcija od 2007. godine biće britanski ”Cosmic” i ”The Elton Show- C. J. Marvin” iz daleke Australije.

Karte za ovaj spektakl mogu se nabaviti po ceni od 1.500 dinara, a posle koncerta je predviđeno i druženje sa vokalom Ivanom Ristanovićem, gitaristom Nenadom Bojkovićem, basistom Ivanom Đerfijem i bubnjarom Radošom Ćapinom, koji će svojim obožavaocima deliti muzičke poklone i autograme.

Hala ”Pinki” ovim koncertom nastavlja nekadašnju tradiciju kultnog muzičkog središta u kojem su svojevremeno gostovali svetski poznate grupe kao što su Status Kvo, Juraja Hip i muzičari poput Džindžera Bejkera, Rorija Galagera, Bilija Kobama, Džona Mek Laflina, Lerija Korijela, Džeka Brusa, Paka de Lusije, Demisa Rusosa i mnogih drugih.

Tagovi:

Pročitajte još: