Home Društvo Hrabra Zemunka napala manijaka u autobusu!

Hrabra Zemunka napala manijaka u autobusu!

1879
0

Veliku neprijatnost doživele su sestre iz Beograda, kada su u utorak u ranim jutarnjim satima krenule na posao gradskim prevozom.

Njih je, dok su se vozile autobusom na liniji 81L, na relaciji Altina – KBC Zemun nepoznati muškarac navodno snimao i fotografisao svojim telefonom. Kako je mlada Beograđanka ispričala za Telegraf.rs, sve se desilo oko 7.15 časova.

– Sestra je sedela preko puta mene u autobusu u kojem je bilo dosta ljudi. U jednom trenutku smo čule jednu devojku koja je povisila ton. Razgovarala je sa nekim čovekom koji ima između 50 i 60 godina, po mojoj proceni. Rekla mu je: „Šta to radiš? Prestani da snimaš“ – započinje naša sagovornica

Dodaje da joj je potom devojka koja je vikala na muškarca rekla da je on snimao i fotografisao njenu mlađu sestru.

Prišla sam mu i tražila da mi pokaže telefon. Prvo nije hteo, ali sam bila uporna. Kada mi je ipak pokazao, tražila sam mu da obriše sve to što je snimao. Nešto je obrisao preda mnom, ali nešto je ostalo – priča devojka.

Kako kaže, ne može sa sigurnošću da tvrdi gde je čovek ušao, ali pretpostavlja da je na potezu od Altine do stadiona u Zemunu.

– Sestra i ja smo posle te rasprave izašle iz autobusa na stanici Aleksandra Dubčeka, i on je tu sišao i pobegao. Moja sestra je bila uznemirena, a onda nam je prišla žena sa ćerkom koja je prijavila slučaj policiji. Danas će sestra ići da da izjavu – rekla je naša sagovornica.

Telegraf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here