HUMANI RODITELJI OŠ „ILIJA BIRČANIN“ IZ ZEMUNA

Poštovani roditelji, znamo da ovo nije prva priča o humanosti ali je još jedna o POBEDI !!! U petak smo završili humanitarnu akciju ODELO ZA HUMANO DELO prikupili smo sve ono što je potrebno deci u svratištu, i ako smo hteli da ovo ostane samo u okviru škole…to nije bilo moguće, od srca se zahvaljujemo svima, Vama koji ste učestvovali, ljudima koji su dolazili na vaše objave preko interneta, meštanima Zemun Polja, učiteljicama i nastavnicama, upravi škole, kao i 101 lovačko aviaciskoj eskadrili čiji su se pripadnici 3 dana odrekli svih svojih sledovanja popularnih marendi… oni ne mogu pročitati ovu poruku ali sam siguran da ima neko ko odozgo sve prati i koji će im na dobrotu dobro i vratiti, svi ste pokazali dobrotu vrlinu koja je iznad svih blagoslova, sve je prolazno ali dobrota je večna.

Budite ponosni na vašu decu na Vas roditelje, jer osmeh i energija koja se videla dok pomažete je neopisiva, Vaše malo nekome će znači mnogo, pokazali ste da dobrota i humanost nemaju granice . Nismo se plašili neuspeha jer smo znali da je strašnije ne pokušati, na sve prepreke na koje smo naišli mi smo znali da su to samo koraci na putu do uspeha.

Pogrešili smo samo u jednom, ali nam je ta greska svima izmamila osmehe, kombi koji je trebao sve to u četvrtak da preveze do svratista je Bogu hvala mali, poštovani donirali ste po našoj proceni oko tonu ipo ( hrane, slatkiša, sokića, konzervi, sredstva za ličnu higijenu, svesaka, bojica, tople odeće, obuce, ćebadi …) zato idemo kamionom .

Ako dajemo to treba biti iz srca, ne treba se o tome hvaliti, ali neka dela ne trebaju ostati u senci, trebaju i drugi da čuju kako bismo im bili primer.

U nadi da će ova akcija postati tradicija vidimo se i sl godine u isto vreme na istom mestu a do tada čekaju nas nove akcije nove pobede.

Savet roditelja OŠ Ilija Birčanin

Tagovi:

Pročitajte još: