Igrali se sa petardama pa zapalili auto u Zemunu!

ZBOG igre s petardama četvorice mladića na benzinskoj stanici, u Ulici Bertranda Rasela u Zemun polju sinoć oko 19.00 zapalio se automobil „fijat punto“. Plamen je zahvatio deo automobila, a zahvaljujući pribranosti radnice, plamen je ugašeni i incident je prošao bez povređenih.

Kako za „Novosti“ prepričava događaj Nikola Đorđević, komunalni milicionar, koji se sinoć zatekao van dužnosti na benzinskoj stanici, nekoliko mladića bacalo je prirotehnička sredstva i uprkos, opomenama zaposlenih da to ne čine jer je opasno, nisu prestali.
– U jednom trenutku, dok je vozač „punta“ izašao da natoči groivo, oni su bacili petardu ispod auto i nastala je eksplozija, a vatra zahvatila prednji deo vozila i prostor oko točilice – kaže Đorđević. – Radnica Marijana M. je odmah regaovala uzela protivpožarni aparat i ugasila vatru kako se ne bi proširila. Mladići su se razbežali, ali sam uspeo da ih sustigenm i zadržim do dolaska policije. Doveli su u opasnost sve koji su se u tom trenutku nalazili na pumpi.

Izvor: novosti

Tagovi:

Pročitajte još: