INFORMACIJE o mobilnom timu za vakcinaciju u Ugrinovcima

U prostoru Mesne zajednice Ugrinovci, u centru naselja, organizovan je 12. aprila punkt  za imunizaciju. Mobilni tim Doma zdravlja Zemun je u jednom danu vakcinisao oko 350 građana. Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević i pomoćnica predsednika Andrijana Kukolj obišli su punkt i uverili se u dobru organizaciju i zainteresovanost građana.

Predsednik Kovačević se zahvalio zaposlenima u Domu zdravlja Zemun koji su više od godinu dana maksimalno angažovani, kako u procesu imunizacije, tako i kroz kovid ambulante i patronažu, kao i opštinskim volonoterima koji su ispomoć na svim punktovima i koji su na usluzi svim građanima Zemuna, i tom prilikom pozvao sugrađane da nastave da se prijavljuju za imunizaciju kako bismo kao nacija pobedili ovu pošast i ubrzo se vratili normalnom načinu životu.

Mobilni timovi će do 18. aprila biti i u Batajnici, Busijama, Plavom horizontu, Altini i Zemun Polju.

Građanima Zemuna su dostupna četiri stalna punkta, u centralnoj zgradi Doma zdravlja, u poliklinici KBC ”Zemun”, u Batajnici u prostoru Kulturnog centra i u Ulici Lazara Savatića gde je otvoren punkt za slobodnu vakcinaciju bez prijavljivanja.

Tagovi:

Pročitajte još: