Pretraga
Close this search box.

Istraga zaplenjenog kokaina u Zemunu ide u dva smera

Istraga zaplenjenog kokaina u Zemunu ide u dva smera: Nađeno 12 „cigli“ droge sa citatom Julija Cezara

Kokain koji je zaplenjen kod Miloša Ž. (31) i Nikole M. (37) označen je sa poznatom latinskom izrekom „Alea lacta est“, što u prevodu znači – „Kocka je bačena“.

„Utvrđuje se od koga je kupljena droga i da li su uhapšeni bili krajnji kupci“, rekao je sagovornik istrage.

Istraga kokaina koji je nađen kod Miloša Ž. (31) i Nikole M. (37) koji su uhapšeni su zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga u Zemunu, kako navodi sagovornik istrage ide u dva pravca.

Podsetimo, kokain koji je zaplenjen kod Miloša Ž. (31) i Nikole M. (37) označen je sa poznatom latinskom izrekom „Alea lacta est“, što u prevodu znači – „Kocka je bačena“ koju je izgovorio Julije Cezar 49. godine pre nove ere nakon što je rešio da pređe reku Rubikon sa svojom 13. legijom i uputi se prema Rimu.

Policija je u Beogradu uhapsila je Miloša Ž. (31) i Nikolu M. (37) kod kojih je nađeno oko 10 kilograma kokaina, saznao je „Telegraf.rs“.

Prema našim informacijama, Miloš je po pozivu Nikole došao na zakazano mesto u Zemunu i u „golfu“ povezao drogu.

 

– Lisice na ruke su im stavljene prilikom primopredaje. Miloš je već uzeo novac za 4 kilograma kokaina kada mu je prišla policija. U njegovom automobilu nađeno je još 6 kilograma droge – kaže naš sagovornik blizak istrazi.

I Miloš i Nikola nalaze se u pritvoru do 48 sati.

Oni su već neko vreme bili pod prismotrom policije.

Hapšenje se dogodilo u Zemunu.

Tagovi:

Pročitajte još: