Istražili smo GDE u Zemunu možete KUPITI GARSONJERU do 40.000 evra!

Cene stanova ne prestaju da rastu, a srpska prestonica definitivno prednjači kada su cifre u pitanju.

Odgovor na pitanje gde u Zemunu možete kupiti garsonjeru do 40.000 evra sve je teže dobiti, jer je takva ponuda vrlo mala.

Još jedna stvar koja otežava potragu jeste i činjenica da je pomama za nekretninama u Beogradu dovela i do toga da se u oglasima nude sve neobičniji stambeni prostori

Pomama za nekretninama u Zemunu, koja ne jenjava, ne samo da je podigla cene kvadrata, već je dovela i do toga da se u oglasima nudi sve neobičniji stambeni prostor.

Donedavno se najviše pričalo o cenama, dok se sada sve više govori o površini stanova koji se oglašavaju na prodaju. Ovo je otišlo toliko daleko da mnogi kada vide oglas prvo pomisle da je u pitanju neka šala.

Neki od stanova imaju takvu kvadraturu da je upitno da li zaista mogu nazvati garsonjerama.

Po Pravilniku o uslovima i normativima za projektovanje stambenih zgrada i stanova, minimalna površina garsonjere je 26 kvadrata. Stan ovog tipa bi trebalo da ima ulaznu zonu, višenamensku sobu sa prostorom za pripremu hrane, odnosno čajnom kuhinjom i kupatilo.

Nekretnine koja se u poslednje vreme mogu naći u oglasima ne samo da ne ispunjavaju ove standarde, nego imaju astronomsku cenu koja ne zaostaje sa daleko uslovnijim stambenim objektima.

Zato smo proverili gde u Zemunu možete kupiti garsonjeru do 40.000 evra.

Ponuda za ovaj upit uopšte nije velika, a uslovni stambeni objekat po ovoj ceni na lokaciji koja nije previše udaljena od centra grada, skoro je nemoguća misija naći.

Kada se u obzir uzme trenutna ponuda stanova na tržištu nekretnia, garsonjere do 20m2 u Beogradu se mogu naći na Vidikovcu, Profesorskoj koloniji, Ledinama, Senjaku, Železniku, Bogosloviji i Galenici.

Izbor uslovnijih stambenih objekata površine do 36 metara kvadratnih još je manji, a oni se mogu naći u ovim beogradskim naseljima: Batajnica, Krnjača, Zemun polje, Kotež, Mirijevo i Bele vode.

Tagovi:

Pročitajte još: