IZBEGNUTA TRAGEDIJA ZA BOŽIĆ U ZEMUNU: Metak završio u sobi deteta

Iako je šenlučenje praktično postalo deo tradicije balkanskih naroda, ono je veoma opasno, posebno na okupljanjima gde ima više ljudi. Nije retkost da zalutali ili rikošetirani metak ozbiljno povredi ili ubije nekoga ko se našao u blizini. Ispaljeni metak mora negde da padne, a pri tom padu on dostiže ogromu brzinu.Jedan ovakav bizaran događaj dogodio se juče, u Batajnici, I samo pukom srećom izbegnuta je tragedija.

Naime, kako nam javljaju naši čitaoci, prilikom proslave pravoslavnog Božića, nepoznata osoba je pucala iz vatrenog oružija I jedan zalutali metak je završio u stanu jedne porodice, I to u sobi njihove ćerke. Samo pukom srećom izbegnuta je ogromna tragedija koja je mogla da ovoj porodici proslavu najradosnijeg hrišćanskog praznika pretvori u najtužniji dan.

Kako portal Zemunske Vesti saznaje, slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta, preuzela zrno koje je završilo u zidu sobe radi uzimanja otisaka prstiju i drugih fizičkih dokaza koji bi mogli da pomognu u hvatanju osumnjičenog.

Tagovi:

Pročitajte još: