Izmena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštavaju da će tokom izvođenja radova na izgradnji fekalne kanalizacije u postojećoj regulaciji u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, u delu raskrsnice sa Svetotrojčinom ulicom, doći do promene u radu linija javnog prevoza od 14. do 20. marta.

Vozila na linijama 45, 81, 81L, 83 i 85 će saobraćati na sledeći način:

– na liniji 45, vozila će u oba smera saobraćati na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska–Ugrinovačka do raskrsnice ulica Prvomajska–Hercegovačka sledećim ulicama: Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom, Hercegovačkom i dalje redovnom trasom;

– vozila sa linija 81, 81L, 83 i 85 će u oba smera saobraćati na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska–Ugrinovačka do raskrsnice ulica Filipa Višnjića – Ugrinovačka ulicama Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom, Rade Končara, Ugrinovačkom i dalje redovnim trasama.

Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena:

– „Gornjogradska 1” u Ulici gornjogradskoj, u smeru prema periferiji, na poziciji drugog EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom ulicom, u visini kućnog broja 63 i

– „Prvomajska 1” u Ulici gornjogradskoj, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara ispred raskrsnice sa Prvomajskom ulicom, u visini kućnog broja 10.

U smeru prema gradu koristiće se stajalište „Prvomajska 1” u Gornjogradskoj ulici, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Prvomajskom, navodi se u saopštenju.

Tagovi:

Pročitajte još: