IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA ZA LINIJE 82, 88, 610, 611, 705, 706E, 703L1

Tokom izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže u ulicama Jovana Subotića i Stevana Markovića do 16. januara 2023. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

LINIJE BROJ 82, 610 i 611 – Bulevar Mihajla Pupina, Bulevar maršala Tolbuhina, Luja Adamiča, Sremskih odreda, okretnica NOVI BEOGRAD /PAVILJONI/.

LINIJE BROJ 703L1, 705 I 706E – u smeru prema Keju oslobođenja saobraćaju ulicama Cara Dušana, Karamatina, Kej oslobođenja, Marka Nikolića, okretnica KEJ OSLOBOĐENJA, a u smeru od Keja oslobođenja Davidovićevom ulicom, Glavnom i dalje redovno.

LINIJA BROJ 88 – Bulevar Mihajla Pupina, Džona Kenedija, Bulevar Nikole Tesle, Karađorđev trg, Karađorđeva, Avijatičarski trg, Nikolaja Ostrovskog, Aleksandra Dubčeka, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovno prema Novom Železniku.

Vozila će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća, a za LINIJU BROJ 88 uvodi se i privremeno stajalište DŽONA KENEDIJA 1 – stajalište se uspostavlja u ulici Džona Kenedija, oko 50 metara posle zone raskrsnice sa ulicom Bulevar Mihajla Pupina gledano u smeru ka ulici Bulevar Nikole Tesle, neposredno ispred ulaza u objekat sa kućnim brojem 31A.

Radovi se izvode po fazama, tokom kojih se za saobraćaj zatvaraju ulice Jovana Subotića, i to na delu između zone raskrsnice sa ulicom Petra Markovića i Stevana Markovića (uključujući i zonu raskrsnice sa ulicom Stevana Markovića), kao i ulice Stevana Markovića na delu između zone raskrsnice sa ulicom Jovana Subotića do zone raskrsnice sa ulicom Kej oslobođenja, odnosno sa ulicom Avijatičarski trg.

Tagovi:

Pročitajte još: