Izmena saobraćaja na javnim linijama zbog Dana Vojske u Batajnici

Povodom prikaza sposobnosti Vojske Srbije „Granit 2023“ na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici, u subotu će, kako je saopštio Sekretarijat za javni prevoz, od 7 do 16 časova doći do promena u radu linija javnog prevoza na sledeći način:

U potpunosti će biti obustavljen saobraćaj u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića, na delu od raskrsnice sa ulicama Jovana Brankovića i Carice Jelene do raskrsnice sa ulicama Novosadska i Drage Mihailović u Batajnici (osim za vozila privremene lokalne autobuske linije 706AM), zbog čega će vozila javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

– Autobusi sa linije br. 700 će saobraćati od okretnice „Batajnica (železnička stanica)“, ulicama Matrozova, Carice Jelene, Jovana Brankovića, Save Grkinića, Vojvođanskih brigada i dalje redovnom trasom;

– Autobusi sa linija br. 73, 706 i 706E će saobraćati ulicama Majora Zorana Radosavljevića, Carice Jelene, Matrozova do okretnice „Batajnica (železnička stanica)“;

Uspostavlja se privremena lokalna autobuska linija 706AM koja će saobraćati na relaciji „Batajnica (železnička stanica)“ – Aerodrom Batajnica. Trasa linije: Batajnica (železnička stanica), Matrozova, Carice Jelene, Pukovnika Milenka Pavlovića, glavna kapija aerodroma. Vozila sa ove linije će koristiti sva postojeća stajališta;

– Uspostavlja se privremena linija iz pravca Nove Pazove prema aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović” sa sledećim stajalištima: Tržni centar BIG (stajalište za autobuse) – pumpa Lukoil (stajalište za autobuse) – Nova Pazova centar – glavna kapija aerodroma.

Saobraćaj ulicom Milenka Pavlovića privatnim vozilima iz pravca Batajnice prema Novoj Pazovi odvijaće se u normalnom režimu, a iz pravca Nove Pazove prema Batajnici biće potpuno obustavljen.

Prikaz sposobnosti Vojske Srbije „Granit 2023” otvoren je za građane od 9 do 15 časova, a ulazak na vojni aerodrom biće omogućen iz tri pravca – glavni ulaz na vojni aerodrom „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“, ulaz u Vazduhoplovni zavod „Moma Stanojlović“, kao i ulaz na aerodrom iz pravca Nove Pazove.

Tagovi:

Pročitajte još: