Pretraga
Close this search box.

Izmene na linijama javnog prevoza tokom radova na okretnici u ovom delu Zemuna

Zbog radova na rehabilitaciji autobuske okretnice „Zemun polje”, u Ulici Franje Krča doći će do izmena u radu autobuskih linija od 25. maja do 28. juna, najavili su danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

U navedenom periodu će doći do potpunog zatvaranja okretnice zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati izmenjenim trasama.

Vozila na liniji 708 će saobraćati ulicama Jurija Rakitina, Tomice Popovića, Bertranda Rasela, Dušana Mađarčića Korčagina, Braće Krnješevac, Jurija Rakitina i dalje redovnom trasom.

Vozila na linijama 704, 704N, 707 i 709 će saobraćati ulicama Jurija Rakitina, Braće Krnješevac, Dušana Mađarčića Korčagina, Bertranda Rasela, Tomice Popovića, Jurija Rakitina i dalje redovnom trasom.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, s tim što će vozila sa linije 708 kao polazno, odnosno dolazno stajalište koristiti stajalište „Franje Krča” u Ulici Dušana Mađarčića Korčagina (broj stajališta 1.888), dok će vozila sa linija 704, 704N, 707 i 709 kao polazno, odnosno dolazno stajalište koristiti stajalište „Franje Krča” u Ulici Bertranda Rasela (broj stajališta 2.195), navodi se u saopštenju.

Tagovi:

Pročitajte još: