Home Društvo JEDNA JE IZ ZEMUNA: ŽENE MONSTRUMI, ONE SU POČINILE NAJBRUTALNIJA UBISTVA

JEDNA JE IZ ZEMUNA: ŽENE MONSTRUMI, ONE SU POČINILE NAJBRUTALNIJA UBISTVA

1298
0

Jelena je ubila komšinicu, Kristina svekrvu, Teodora majku i babu…

Naizgled bezopasne pripadnice lepšeg pola počinile su neka od najsurovijih ubistava u našoj zemlji o kojima se danima pisalo i pričalo i koja su potresla srpsku javnost.

Prema tvrdnjama stručnjaka, kada žene ubijaju to najčešće čine hladno i proračunato, zločine dugo planiraju, a češće se odlučuju za otrov nego za hladno ili vatreno oružje. Ipak, postoje izuzeci.

Mi vam donosimo zločine koji su medijski bili najviše propraćeni, pre svega zbog svoje surovosti i odsustva bilo kakve svesti o lošem i dobrom, a neretko su žrtve ovih zločina bila deca, navodi Pink.

Kristina Kulčar

U dvorištu porodične kuće u selu Poljanice nedaleko od Bečeja, 2019. godine Kristina Kulčar je zbog ručka nasrnula na svoju svekrvu Iboju Vargu, koju je najpre probola nožem, a zatim oborila na pod, zgazila na ruke i nastavila da je ubada vilama dok nesrećnica nije izdahnula.

Za to vreme, njena deca su se igrala u komšiluku a samo čudom nisu primetili da njihova majka ubija babu. Policiju je dočekala mirno, igrajući se sa decom, a njen muž je kasnije ispričao da je već nekoliko puta napadala druge žene. Kristina za ovaj slučaj još nije osuđena.

Jelena Špagović iz Zemuna

Jelena Špagović sumnjiči se da je 15. juna 2019. godine ubila staricu Majdu Garović (80), svoju komšinicu. Sumnja se da je 25-godišnjakinja namamila ženu da se sastanu, ubila je a njeno telo potom iskasapila i spakovala u kofer, koji je kasnije odvezla do Krčedina i zapalila ga u jednom kontejneru.

Sa Jelenom je uhapšen i njen rođeni brat Momčilo, zbog sumnje da joj je pomogao u zločinu, ali je ubrzo pušten iz pritvora. Suđenje Jeleni Špagović je u toku Kao motiv ovog brutalnog ubistva zasad se navodi koristoljublje, odnosno iznos od 2.500 evra.

Teodora Viktorović

Glumica Teodora Viktorović hladnokrvno je ubila svoju majku i babu sekirom 2015. godine u njihovom zajedničkom stanu na Vračaru.

Trenutno se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od 30 godina, a ne miruje ni iza rešetaka. Pre nekoliko godina, nakon posete pokušala je da unese drogu u zatvor, u čemu su je sprečili zatvorski čuvari

Ana Filipović

Jedan od slučajeva koji Srbija nikada neće zaboraviti jeste brutalno silovanje i ubistvo trogodišnje devojčice Katarine Janković koje se dogodilo 2005. godine u Zvezdarskoj šumi. Jana je nekoliko dana kasnije preminula od zadobijenih povreda. Naneo ih je nevenčani suprug Ane Filipović, Mališa Jevtović, dok je Ana čuvala stražu, pušila cigaretu i posmatrala zverstvo nad svojim detetom.

Njihov krajnje bolestan čin razotrkiven je kada su je majka i njen ljubavnik u nedelju doneli u Kliničko-bolnički centar „Zvezdara“. Hladnokrvno su tvrdili da je devojčica pala sa kreveta i da su tada nastale brojne povrede po telu, od kojih je dete preminulo.

Mališa Jevtović i Ana Filipović sada se nalaze iza rešetaka. Jevtović je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora, koja je u tom trenutku iznosila 40 godina, dok je ona osuđena na 37 godina.

Jasmina Cvetković

Jasmina Cvetković je šest godina bila u zatvoru zbog ubistva emotivnog partnera Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun, a zatim je ponovo, nakon sedam godina provedenih na slobodi, uhapšena 2014. godine jer je ubila Milana Tomovića (38) sa kojim je takođe bila u vezi.

Komšije su ispričale da je ubistvu Tomovića prethodila žučna svađa u stanu u beogradskom naselju Miljakovac, a Jasmina, koja je zbog zlodela dobila nadimak „Crna Jasmina“, branila se da je Tomovića ubila u samoodbrani.

Osuđena je na 13 godina zatvora.

Izvor/foto: kurit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here