JELENA ZVALA TETKU DA JE BRANI: Nastavak suđenja za ubistvo starice Majde Garović (80) iz Zemuna

Suđenje Jeleni Špagović (27), ćerki pokojnog funkcionera Srpske desnice Saše Dujovića, koja se tereti za ubistvo starice Majde Garović (80) iz Zemuna, 2019, nastavljeno je juče u Višem sudu u Beogradu ispitivanjem Zorice Mijailović, rođene tetke optužene.

Rođena sestra pokojnog Saše Dujovića kratko je rekla da ne zna ništa o samom događaju, iako ju je Jelenina odbrana predložila za svedoka.- Jelena me je predložila i ne znam šta treba da ispričam. Znam da su bile komšinice, a baba Majdu sam znala samo na dobar dan i do viđenja.  Moja sestra živi pored pokojne Majde. Nisam znala ni da se Jelena odselila, niti bilo šta. Znam da je Jelena radila u dobroj firmi, imala novca, suprug joj plaćao stan, posećivala je ona mene, ja nju… ali ništa ne znam o konkretnom događaju. Ne znam da je pozajmljivala novac, niti ga je tražila od mene – kaže tetka.

U publici je bio i Jelenin brat Momčilo, koji je sve vreme gledao u pod i uzdisao.Suđenje je odloženo jer je branilac Jelene Špagović rekao da mu je nalaz i mišljenje iz Instituta za sudsku medicinu uručen to jutro i da mu treba vremena da ga detaljno prouči. Suđenje je odloženo za 25. januar 2022.

Alo

Tagovi:

Pročitajte još: