Jeziv iskaz majke bebe koja je nađena u zamrzivaču u Zemunu

Lidija M. (47) čija je beba nađena mrtva u zamrzivaču u Zemunu u kući u kojoj žive njen suprug Zoran M. (62) i njihovo četvoro dece ispitana je u svojstvu građanina u policijskoj stanici u Zemunu i kako se nezvanično saznaje, ona je priznala da je novorođenče njeno i rekla je da ga je rodila mrtvo.

„Lidija je priznala da je beba njena, ali je rekla da ju je rodila mrtvu. Međutim, to još uvek ne znamo dok se ne završi obdukcija. Videćemo da li ju je ubila po rođenju. Ako jeste, Lidija ide u zatvor za ubistvo, za sada je u pritvoru. Takođe je rekla da je sakrila telo jer niko od njenih ukućana nije znao da je trudna, pa da nije znala šta da radi, te ju je stavila u zamrzivač. Ubrzo nakon tog porođaja ona je otišla iz kuće i ostavila svoju porodicu“, rekao je Telegrafov izvor iz istrage.

Podsetimo, telo je nađeno u kući u Zemunu u kojoj je ona živela do maja prošle godine, a u kojoj su ostali Zoran i njihovo četovoro dece.

Prema Zoranovim rečima, zamrzivač su inače otvarali samo on i supruga.

„U ćošku sam video neki smotuljak u peškiru i u nekoliko kesa. Otvorio sam, ličilo mi je na bebicu. Deca inače ne otvaraju zamrzivač, samo frižider. Supruga i ja smo koristili zamrzivač, deca ne“, rekao je on.

Otkriva da su on i supruga imali nesuglasice. Ona se, navodno, viđala sa drugim muškarcima.

„Supruga koja je otišla i ja smo imali nesuglasice, imamo četvoro dece… Supruga ne živi ovde od maja meseca, a ja živim ovde od kada je kuća napravljena, 60 i nešto godina… Sa suprugom nisam sada došao u kontakt, poslednji put smo se videli kod notara kada mi je trebao letos potpis da vodim decu u Crnu Goru“, rekao je on.

Inače, telo bebe poslato je na obdukciju sa toksikologijom nakon čega će se utvrditi pol, starost, uzrok smrti.

Tagovi:

Pročitajte još: