KAFA I SLATKIŠI: Otvorena Štark radnja u Glavnoj u Zemunu!

Ljubitelji jedinstvene arome, punog ukusa i vrhunskog kvaliteta Grand kafe u autentičnom „Grand kafa Kutku svežine“ od sada mogu da uživaju i u Štark radnji u Zemunu na adresi Glavna 14. Dok biraju svoje omiljene slatkiše, potrošači mogu sami da samelju svoju omiljenu Grand kafu u zrnu i uživaju u neodoljivom mirisu i svežini tek samlevene kafe.

Koncept kutak svežine nastao je u želji da se obožavaocima sveže, domaće kafe, koji uživaju u svakom koraku njene pripreme, približi duh tradicionalne pržionice, ali i pruži jedinstvena prilika da sami budu deo proizvodnje i majstori za kafu. Takođe, tu imaju priliku da se dodatno informišu o kafi kao biljci, njenim vrstama i poreklu kao i samoj proizvodnji i preradi kafe.

Postoje različiti načini pripremanja i ispijanja kafe, ali svima je zajednička jedna stvar – osnova za svaku dobru kafu je svežina! Jedino prava, domaća kafa ima bogatu aromu, gustu i obilnu penu i pun ukus. A ona uvek odlično ide uz omiljene slatkiše i ima poseban ukus kada je pijete družeći se sa najmilijima.

Kombinacija jedinstvenog ukusa Grand kafe i ukusnog slatkiša predstavlja pravu harmoniju za sva čula i garantuje uživanje, naročito u ušuškanim popodnevima kod kuće. Zato dok sa polica Štark radnje birate nešto od bogatog asortiman slatkiša za sve sladokusce, od omiljenih najlepših čokolada, bananica, čajnog peciva, do kremastih pralina, sameljite u Grand kutku svoju svežu, domaću kafu neodoljivog mirisa i priuštite sebi potpuno uzivanje.

Izvor: nedeljnik

Tagovi:

Pročitajte još: