Pretraga
Close this search box.

Kako je nastao natpis u Zemunu koji je postao hit na mrežama

Zemunsko naselje Nova Galenika postalo je hit na društvenim mrežama zbog dve table sa natpisima „Momci za ženidbu, pitati u radionici“ i „Rasprodato! Uskoro nova kolekcija“. Otkrivamo priču koja stoji iza ovog neobičnog „oglasa“.

Ispred radionice ka kojoj vodi putokaz sa table zatekli smo jednog od zaposlenih koji je radio za velikim drvenim stolom. Predstavili smo se, a on je „iz cuga“ pogodio zbog čega smo došli. Rekao nam je da se zove Marko.

„To sa ženidbom bila je ideja vlasnika radionice, šala na račun dvojice kolega koji su neoženjeni, a trebalo bi da budu (smeh). Inače, bavimo se izradom reklama, pravimo svetleće reklame, reklamne panoe i slične stvari“, kaže nam Marko.

Pitali smo ga da li je oženjen.

„Nisam ja iz te priče, za mene ima vremena“, ispalio je ko iz topa.

Kaže da su reakcije na table koje su postavili pozitivne, ali se na tome sve i završava.

„Devojke koje prolaze zastanu pored table, smeju se, ali nijedna ne prilazi. I bolje što ne dolaze“, ostao je pomalo nedorečen naš sagovornik.

U radionici su zaposlena četvorica radnika, nijedan nije oženjen. Gazda jeste. Hteli smo da porazgovaramo i s njim, ali nije bio na poslu jer je slavio rođenje ćerke.

Momci koji su bili predmet šale vlasnika radionice nisu bili preterano raspoloženi za razgovor. Još manje za fotografisanje. Ipak, od jednog od njih uspeli smo izvučemo nekoliko rečenica, a u jednom trenutku čak i osmeh.

Koliko vas dvojica imate godina?

Momak iz radionice: Dvadeset sedam.

Pa, rano vam je za ženidbu…

Momak: Gde rano, već smo okasnili!

Marketinški trik ili ne, table su izazvale veliku pažnju ne samo u Zemunu, već i šire. A momci su u svakom slučaju šarmantni, pa zainteresovanim devojkama nije na odmet da obiđu ovaj deo grada.

Tagovi:

Pročitajte još: