Karavan zimnice i ovog vikenda na Zemunskoj pijaci

Pijačni karavan zimnice biće organizovan i ovog, prvog vikenda u Novoj godini u subotu i nedelju,  02. i 03. januara na pijaci „Zemun“ u periodu od 8 do 14 časova u subotu, odnosno od 08 do 16 časova u nedelju.  U okviru Karavana zimnice, tradicionalno predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom  slatkom i slanom zimnicom, medom, zanatskim proizvodima,  vinima. Svi posetioci zemunske pijace će  pored svežeg voća i povrća, imati priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.  

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, različitih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama. Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. 

JKP „Gradske pijace“ koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Karavan zimnice, pijaca „Zemun“

  • 02. januara  od 08 do 14 časova 
  • 03. januara od 08 do 16 časova

Ulaz slobodan!

JKP „Gradske pijace“ tradicija i kvalitet.

Izvor: srbija danas

Foto: gradskepijace

Tagovi:

Pročitajte još: