Home Društvo Karavan zimnice ovog vikenda na Zemunskoj pijaci

Karavan zimnice ovog vikenda na Zemunskoj pijaci

57
0

Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, u subotu i nedelju,  26. i 27. decembra „seli se“ na pijacu „Zemun“. Svi posetioci pijace „Zemun“ tokom vikenda, u periodu od 08 do 16 časova, imaće priliku da pored svežeg voća i povrća,  pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

U bogatoj i raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, sugrađani će imati mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama. Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. 

Karavani zimnice organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu Preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

JKP „Gradske pijace“ koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske. Ulaz slobodan!

Izvor: srbijadanas

Foto: gradskepijace

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here