Pretraga
Close this search box.

Kikinda izrešetao crnogorca zbog para i migranata: Bojanu počelo suđenje za ubistvo u Zemunu

Bojan Tatomirov (24) osumnjičen je za ubistvo Dražena Delevića (33), crnogorskog državljanina koji je izrešetan u u decembru u beogradskom prigradskom naselju Ugrinovci, a danas je u Višem sudu u Beogradu održano i prvo pripremno ročište u ovom slučaju.

Tatomirov je već ranije, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu priznao izvršenje ovog krivičnog dela, a sam je i kobnog dana pozvao policiju i saopštio im šta je uradio. – Osumnjičeni je na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela i detaljno izneo svoju odbranu. Naredbom o sprovođenju istrage Tatomirovu se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na svirep i podmukao način i nedozvoljeno proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija – stoji u saopštenju tužilaštva.

– Sumnja se da je Tatomirov, nakon kraće rasprave sa oštećenim Delevićem koji je stajao na kolovozu pored automobila marke “BMW X6”, iz neposredne blizine, ispalio više projektila u pravcu glave i tela oštećenog. Delević je usled nanetih povreda preminuo, dok se napadač automobilom marke “ Škoda octavia” udaljio sa lica mesta – stoji u saopštenju tužilaštva.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Podsetimo, Tatomirov zvani Kikinda, osumnjičen da je ubio Crnogorca, navodno jer ga ubijeni nije plaćao za ture transporta migranata koje je obavljao za njega, saznaje Kurir od izvora upoznatih sa slučajem.

– Sumnja se da je osumnjičeni B. T. radio za Crnogorca i da je prevozio migrante. Ture koje je B. T. vozio bile su veoma skupe, a Crnogorac mu je u početku plaćao, ali u poslednje vreme je izbegavao i stalno mu se pravdao da će ga isplatiti, da mu neće ostati dužan, da se strpi malo – ispričao je ranije izvor Kurira.

Inače, ubijeni Dražen Delević je državljanin Crne Gore i ima debeo dosije. Njemu se u Bijelom Polju sudilo zbog šverca 215 kilograma marihuane, a u Srbiji je osuđen zbog pljačke menjačnice i trebalo je da ide na izdržavanje kazne.

Tagovi:

Pročitajte još: