KK Mladost Zemun savladao KK Dunav sa 64:55

Seniori Mladosti su uspeli da savladaju ekipu KK Dunav rezultatom 64:55!

Poslednje tri nedelje protekle godine su obeležene agresivnim tempom našeg prvog tima koji je odigrao veliki broj utakmica u veoma kratkom periodu sa ciljem nadoknade zaostalih kola KSS Kupa i Košarkaške lige Srbije. Uzimajući ovo u obzir, gledaoci su imali priliku da prate veoma tešku utakmicu za naše prvotimce, jer je dinamika treninga i utakmica, koja je sa sobom nosila veliki niz pobeda, donela umor i potrebu za blagim predahom kako bi se skupila neophodna snaga za nove izazove na košarkaškom terenu.

Naš tim je slabo započeo utakmicu, boreći se sa gostima za svaki poen, pri čemu su obe ekipe pokušavale jedna drugoj da nametnu svoj tempo igre u prvoj četvrtini. Drugi period prolazi u znaku ekipe Dunava, jer su rezultatski bili ispred našeg tima sve do poluvremena. Nakon pauze i prilike za rezime strategije, naši momci menjaju tok meča i rezultatski beže gostujućoj ekipi sve do finalnog rezultata. Nizak broj primljenih ali i prostignutih koševa govori o tome da je naša ekipa dala sve od sebe da odigra snažnu odbranu, ali da smo meč odigrali slabo napadački, što se vidi i po broju postignutih poena Trey Drechsel-a (14 poena) koji je ostvario mnogo manje od proseka poena postignutog u prethodnim utakmicama. Posebno treba istaknuti da je Martins Igbanu bio sjajan u skokovima ostvarivši ukupno 14 skokova tokom meča.

Zahvaljujemo se ekipi KK Dunav na fer i korektnoj igri.

Nastavljamo idemo u nove košarkaške pobede jer nas uskoro očekuje i drugi turnir ABA 2 lige pored redovnog nastavka sa utakmicama u Košarkaškoj ligi Srbije. 💪🏀

Izvor: KK Mladost Zemun

Tagovi:

Pročitajte još: