Komšije o napadaču iz Zemuna imaju samo reči hvale

D. V. (65) uhapšen je u Zemunu zbog sumnje da je ,sa nekoliko hitaca upucao V. K. (67) i njenog supruga M. K. u kući u Ulici cara Dušana.

Iako se prvo pojavila informacija da je D. V. živeo kod bračnog para kao podstanar, ispostavilo se da je on u kući živeo kako bi čuvao maćehu V. K., koja već duže vreme sa suprugom živi u inostranstvu.

– On je dobar čovek, miran i požrtvovan. Nemam ružnu reč o njemu da kažem. Čuvao je tu ženu, koliko znam nikad nikakvih problema nije bilo – rekla nam je komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Pre nekoliko meseci, maćeha je preminula, ali je D. V. ostao i dalje da živi u kući. Izgleda da je današnjem sukobu prethodila svađa sa V. K. i M. K., jer su izgleda od njega tražili da se iseli.

– Priča se da je V. K. želela da proda kuću otkako joj je maćeha umrla, a on je godinama čuvao i ostao tu nakon njene smrti. Šta je istina, videće se – rekla nam je poznanica koja je želela da ostane anonimna.

Veruje se da je D. V. nakon kraće rasprave izvukao pištolj i krenuo da puca. Ispalio je najmanje pet hitaca, od čega su dva pogodila V. K. u stomak i nogu, a tri hica su pogodila njenog supruga u grudi i stomak.

Prema rečima očevidaca, M. K. je sav krvav izašao na ulicu da dozove pomoć. Ubrzo je na lice mesta stigla Hitna pomoć i policija. Osumnjičeni je uhapšen, a teško ranjeni bračni par je hitno transportovan u bolnicu i njihovo stanje i dalje nije poznato.

Deo Ulice cara Dušana je tokom popodnevnih časova vrveo od policije koja je vršila uviđaj.

Radnici okolnih radnji rekli su za Telegraf.rs da su bračni par videli u prepodnevnim satima i da je sve delovalo normalno.

Posle toga se čula pucnjava. Prvo sam mislila da su petarde, ali kada je došla policija sve sam saznala – rekla nam je radnica obližnje radnje.

Tagovi:

Pročitajte još: