Home Društvo Komunalna milicija u Zemunu proveravaće nivo buke i kažnjavati odgovorne

Komunalna milicija u Zemunu proveravaće nivo buke i kažnjavati odgovorne

40
1

Danas su Grad Beograd i Ministarstvo za zaštitu životne sredine održali veoma sadržajan sastanak u vezi sa predlogom Zakona o buci.

Predlog Zakona je skoro utvrđen i ostalo je da Radna grupa usaglasi još neke tehničke detalje kako bi predlog Zakona bio poslat na javnu raspravu.

Kada Zakon bude usvojen komunalna milicija kao i inspektori za zaštitu životne sredine moći će BEZ NAJAVE da proveravaju nivo buke putem sprava koje su baždarene i kojima će biti opremljen svaki milicioner. Komunalna milicija moći će na licu mesta da izriče mere prestanka emitovanja glasne muzike i da privremeno oduzme sredstvo sa koga se emituje buka koja nije dozvoljena. Na taj način konačno ćemo da zaštitimo stotine hiljada Beograđanki i Beograđana koji su izloženi teroru bahatih sugrađana koji misle da mogu da rade šta hoće i da za njih zakon ne važi.

1 COMMENT

  1. A sta je sa komsijama koji i u vreme kucnog reda,lupaju klompama,trce po kuci kao da su na maratonu,tresu kesu iz usisivaca po cvecu i terasi gde zivi zena od 81 g.gde prosipa ljuspice od papagaja po istim tim zardinjerama,a ona nalet vrabaca,golubova pd kojih ne moze zena da se odbrani..na vrata ne sme da mu se ode,da ne bude vrsi se napad na njega,jel je isti taj pre 10 g.uleteo u stan ,gurnuo bolesnog i operisanog od karcinoma coveka,gde mu je ispala kesa tj.stoma sa stomaka i gde je sadrzaj cureo dok cerka nije stigla..kako sa takvim nasilnicima izaci na kraj..jel treba svako izzivljavanje da se snimi telefonom,ili ceka komunalna pa da oni prestanu i jos zesce pocnu kad komunalna ode..kome se obratiti..jel treba u civilu par dana da dolaze i sede,da se uvere da mozak puca od neprestalnog trcanja,lupanja klompama,lopticom..greh je sta se radi..kome se obratiti..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here