Pretraga
Close this search box.

Krenula da se porodi pa usput uhapsila lopova u Zemunu: Policajka Gordana Bosnić ušla je u legendu

Gordana Bosnić, policajka zaposlena u policijskoj stanici Zemun na putu ka porodilištu ugledavši lopova, zastala je za trenutak, te ga je savladala a potom predala kolegama, a onda stigla u bolnicu i rodila dete.

Nesvakidašnje hapšenje se dogodilo 13. februara ove godine oko dva sata iza ponoći. Naime, Gordana koja je dobila trudove put bolnice je krenula sa svojim izabranikom Milošem Đukićem i kolegom iz policijske stanice Zemun. Na putu ka bolnici u Ulici Auto put za Novi Sad u Zemunu, njihovim iskusnim očima nije promakla osoba koja je u tom trenutku obijala automobil. Mladi braćni par iako je žurio ka bolnici gde je Gordana trebalo da se porodi, reagovao je policijski i i profesionalno.

– Zaustavili su svoj automobil obavestili kolega i uz povike „Stoj policija“ su regavali. Međutim, provalnik je pokušao da pruži otpor ali je ubrzo savladan od trudnice i njenog izabranika. Sačekali su da stigne patrola, pa su provalnika njima predali a potom su stigli u bolnicu gde se Gordana ubrzo porodila – rekao je naš izvor.

Iz Sindikata srpske policije pogvalili su akciju svojih kolega te su im i čestitali prinovu.

– Policijski službenici su veoma često u raznoraznim situacijama u svojim životima u prilici da preduzmu ovlašćenja van radnog vremena ali ova situacija pokazue da policijska krv i osećaj prema poslu čak i u momentima koji obeležavaju ceo život jedne majke ne izostaje – naveli su iz Sindikata srpske policije i dodali:

– To jutro naša koleginica će pamtiti kao najsrećnije do sada ali pamtiće ga i po tome šte je samo nekoliko desetina minuta pre toga uhapsila i učinioca krivičnog dela i sigurno će biti veoma česta priča u toku odrastanja deteta kojeg je tog jutra donela na svet. Sindikat srpske policije želi porodici da čestita ovu srećnu priliku sa mnogo radosti, sreće i blagoslova u odrastanju novog člana porodice.

Tagovi:

Pročitajte još: