Pretraga
Close this search box.

Lakše do potrebne dokumentacije: Kakvo olakšanje za veliki broj Zemunaca, nema više nerviranja!

U svim zemunskim naseljima, Opština Zemun nastavlja sa uređenjem nekategorisanih puteva i saobraćajnih površina u javnom korišćenju unutar bloka.

Radovi na izgradnji parkinga u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića u centru Batajnice su završeni, čime je načinjena velika stvar i uređena i asfaltirana površina od 650 kvadrata sa pristupnom saobraćajnicom.

Radovi su podrazumevali pripremu terena, asfaltiranje i obeležavanje parking mesta, kao i rekonstrukciju pristupne saobraćajnice.

Novi parking je od izuzetnog značaja za građane Batajnice imajući u vidu da im u velikoj meri olakšava obavljanje adminstrativnih poslova, budući da je u sklopu Jedinstvenog upravnog mesta (JUM), gde su otvoreni šalteri ozakonjenja, Pisarnice, Matične službe, Nacionalne službe za zapošljavanje i Javnog preduzeća „Pošta Srbije”.

Po završetku ovih radova, mehanizacija se preselila i na druge lokacije u Batajnici, gde nastavlja vredno da se radi na uređenju nekategorisanih puteva i pešačkih staza.

Podsetimo, naselje Batajnica imalo je dosta problema u pogledu parkiranja, pogotovo usled nedostatka parking prostora kod železničke stanice Batajnica u naselju Šangaj, ali taj problem je uspešno otklonjen.

Naselje se ubrzano razvija čime se povećava broj vozila i njegovih žitelja, ali zahvaljujući konstantnom unapređenju saobraćajnica i uređenju parking prostora, ide se u korak sa prisutnim problemom i realizuje se dodatan prostor za parkiranje vozila.

Tagovi:

Pročitajte još: