Lazar Ristovski iz FK Zemun najbolji igrač kola Srpske lige “Beograd”

Vezni igrač Zemuna Lazar Ristovski, izabran je za najboljeg igrača 2.kola Srpske lige “Beograd” On je dobio najviše glasova od posetilaca našeg portala.

“Za mene je velika čast što sam proglašen za najboljeg igrača kola. Moram priznati da nisam očekivao ovo priznaje. Velike zasluge za to imaju i moji saigrači.” – prve su reči Lazara Ristovskog.

Nakon poraza u prvom kolu od Zvezdare Zemun je u drugom kolu savladao Teleoptik sa 3:1 .

“Nakon slabe igre i visokog poraza u prvom kolu dobro smo odigrali u prethodnom kolu. Prvih 10 minuta smo pritisnuli protivnika što nam je donelo prednost, pa smo uspeli i da provedemo. Kasnije smo utakmicu rutinski dobili”.

U nastavku prvenstva Zemun ima velike ambicije: “Zemun ima dobar tim i velike ambicije u ovom prvenstvu. Cilj nam je svakako prvo mesto i plasman u Prvu ligu. Klub veličine Zemuna to zaslužuje” -istakao je Ristovski.

Lazar Ristovski je rodjen 1999.godine. U mladjim kategorijama bio je u Ubu. Nakon toga odlazi u Slovačku gde je bio član Košica. Bio je i u Austriji u trećeligašu Grudigu. Po povratku iz Austrije bio je član Radničkog iz Obrenovca. “U prošloj sezoni kao član Radničkog sam postigao gol protiv Zemuna što me preporučilo sadašnjem klubu” – govori Lazar Ristovski.

Tagovi:

Pročitajte još: