Pretraga
Close this search box.

„Lupao mi šamare, krenuo da me davi, bežala sam ulicama Zemuna“ Novinarka Maja preživela jezivo porodično nasilje

Muž mi je lupio dva šamara, zatim je krenuo da me davi i udara, nisam imala snage da se odbranim, bežala sam ulicama Zemuna dok me je jurio automobilom, ispričala je u ispovesti Maja Bogovac, novinar i žrtva porodičnog nasilja.

Još tokom trudnoće Maja kaže da je muž fizički zlostavljao, a horor se nastavio i tri meseca nakon porođaja. Kako kaže, prava drama počela je 29. jula u pola pet, kada je beba, koja ima tri i po meseca zaplakala, jer je bila gladna. – Muž je tu verbalno počeo da me napada, da nisam dobra majka, ja sam izgubila mleko, trebalo je da spremim dohranu, normalno je da dete plače. Božidar (muž) je bio nervozan jer radi na građevini, hteo je da spava – ispričala je.

Maja je navela da je muž rekao da je beba njena jedina obaveza i da on radi, da ona samo dete treba da čuva.

Nakon što je izašao, ja sam mu poslala nekoliko poruka i mi smo nastavili svađu. Kad se vratio bilo je sve u redu i pitao me je da li želim da idem do manastira u kojem smo venčani, tu se spustila tenzija… On je rekao da ide do stana u kojem smo do tada živeli privatno, jer smo se posle preselili kod njegovih – dodala je.

Maja je rekla da ju je udario i dok je bila trudna, te da je to porodično nasilje prijavila i da je povukla tužbu, jer se on pravdao da je bio pijan.

– Ja sam tada otišla kod roditelja, vratila sam mu se, to je bila greška – navela je.

Maja je rekla da se njen suprug mnogo zadržao u tom stanu i dodala da je morala da legne i da ne sme da ustane, jer se porađala 30 sati i da ima zdravstvene probleme.

Nakon što su se čuli kasnije, on je nastavio da je psuje, ona je posumnjala da je pijan ili čak pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Svekrva je zvala jadnicom, svekar pretio da će da je odrobija

Rekla je i da ju je svekrva nazvala jadnicom i da ju je optuživala da muža provocira.

– Nakon toga je suprug došao i napao me da sam bila sa drugim muškarcem, udario me, vikao je da sam kurva – ispričala je Maja i rekla da je od nemoći saksiju bacila na pod.

– Onda mi je opet lupio šamar, njegov brat je skočio na njega, svekar me je uhvatio. On je pokušavao preko njih da me udara. Svekar je kada je video saksiju povukao je svog sina i rekao hajde da izađemo, nek se poubijaju. Tada me je suprug oborio na pod i počeo da me davi… Udario mi je glavom o pločice – ispričala je Maja.

Tagovi:

Pročitajte još: