MALI FUDBAL: Lep gest Zemunaca u Novom Pazaru

Klub malog fudbala Novi Pazar pobedio je večeras u “Pendiku” ekipu Zemun Samo pravo sa 5:3, u utakmici trećeg kola Prve futsal lige Srbije.

Domaćin je poveo golom Veroljuba Vukadinovića u prvom minutu, a već u drugom na 2:0 povisio je Veroljub Vukadinović.

Nemanja Jelić u 17. i Nemanja Đurišić u 18. minutu doneli su Zemuncima izjednačenje, ali se Luka Vuletić, takođe u 18. minutu, pobrinuo da Pazarci imaju minimalno vođstvo na poluvremenu.

Đurišić je svojim drugim pogotkom u 32. minutu poravnao na 3:3, ali je Novi Pazar nastavio seriju trijumfa zahvaljujući golovima Eldina Ćorovića iz kaznenog udarca sa šest metara u 35. i još jednom Vukadinovića u 38. minutu.

Pre početka meča, predsednik kluba iz Zemuna Miroslav Marjanović poklonio je kapitenu Novog Pazara Eldinu Redžoviću uramljen dres sa brojem 78, u znak prijateljstva i sećanja na dugogodišnjeg doktora pazarskog kluba Denisa Bošnjaka rođenog 1978. godine, a koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći početkom jula.

Loznica Grad 2018 i Pazar su na vrhu tabele sa maksimalnih devet bodova, dok je Zemun Samo pravo u grupi najslabijih timovima i bez osvojenog je boda.

Novi Pazar u četvrtom kolu gostuje FON-u, a Zemun Samo pravo dočekuje Loznicu Grad 2018.

Sandzak haber

Tagovi:

Pročitajte još: