Manijak pratio devojku do ulaza u zgradu u Prvomajskoj ulici u Zemunu, ali to nije prvi put

Niži muškarac u srednjim tridesetim, progoni devojke po Zemunu. Nedavno smo pisali kako je devojku proganjao čovek. Ovog puta s  situacija ponavlja, gde se javila još jedna ženska osoba gde je gotovo sigurna kako se radi o istoj osobi. Ni manje ni više nego isto u Prvomajskoj u Zemunu.

Ona navodi kako je isto pričao telefonom i osobi sa druge strane slušalice govorio kako će ulaz od zgrade otvoriti devojka koja ulazi unutra.

Najpre je devojka mislila da stvarno ide nekome u posetu, ali pošto se situacija ponovila, više ga nije puštala da uđe. Na isti način je pratio i kada bi video da je ona primetila, krenuo bi da beži.

Podsećamo da se to nedavno dogodilo jednoj devojci u Zemunu, a ovo je njeno iskustvo:

Kako kaže naša čitateljka, pratio je sve do ulaza u njenu zgradu u Prvomajskoj ulici.

Navodno priča sa nekim preko telefona i sve vreme ide i pominje današnje devojke kako vole ove ili one stvari. Usporila sam i pustila ga da prođe, a on me pitao da li ovde ima nekih stanova za izdavanje u ovim zgradama? Rekla sam mu da nema i krenula sam ka svom ulazu. Pratio me sve vreme od stanice do zgrade i skrenuo u prolaz u koji u suštini ulaze samo ljudi koji žive u mojoj ulici. Kada sam ušla u zgradu, ostao je da gleda u mom pravcu. Doslovno mi je disao za vratom- kaže prestravljena devojka.

Ona još navodi kako je nizak, ima bradu i rep, starosti preko 30 godina i apeluje da se mlade devojke čuvaju.

Tagovi:

Pročitajte još: