„Mekdonalds“ ulaže u razvoj Zemuna

Zamenica generalnog direktora i direktorka marketinga „Mekdonaldsa” Desanka Landauer je istakla da se ovaj restoran uprilagođavao izazovima pandemije kako bi zadržao zaposlene, ali i goste.“Prethodne godine otvorili smo tri restorana. Renovirani restoran na ovoj pumpi u Zemunu, pored „drajv linije”, ima i savremene digitalne meni bordove i terminale za poručivanje hrane.

Želja Mekdonaldsa je da budemo dobar partner u zajednici u kojoj poslujemo, tako da ulaganjem u ovaj restoran doprinosimo razvoju opštine Zemun, koja je jedna od većih beogradskih opština“, rekla je Desanka Landauer i najavila dalja ulaganja i otvaranja novih radnih mesta.

Ovo je 26. maloprodajni objekat u Srbiji, u čiju je izgradnju i opremanje uloženo više od tri miliona evra. Stanica je izgrađena u skladu sa najsavremnijim tehnološkim bezbednosnim i ekološkim standardima, opremljena vrhunskom digitalnom tehnologijom i poseduje PET „ostrva” sa dvostranim multifunkcionalnim automatima za točenje goriva.

Najnovija benzinska stanica NIS-a ujedno je i peti maloprodajni objekat u mreži kompanije gde će biti omogućeno punjenje automobila na električni pogon, preneo je Beoinfo.

B92

Tagovi:

Pročitajte još: