Menja se režim saobraćaja u Zemunu: Ovo su alternativni pravci

Režim saobraćaja na deonici petlja Novi Banovci – petlja Batajnica – petlja Beograd, u zoni petlje Batajnica, biće izmenjen od četvrtka, 17. jula zbog obnove vozne i zaustavne trake desne strane.

Radovi će biti u smeru ka Novom Sadu. Tokom radova režim saobraćaja će biti sledeći: – u smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera, kao i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja; – u smeru ka Novom Sadu saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Alternativni putni pravci:
Novi Sad – Zemun/ Pančevo
– Isključenje na petlju Novi Banovci na državni put II B reda broj 319, do centra Batajnica, zatim na državni put II A reda broj 100, do petlje Batajnica i dalje ka Zemunu, zatim nastaviti do petlje Beograd i isljučiti se na državni put I A reda broj 3, ka Beogradu do petlje Zmaj (T-6).
Zemun/ Pančevo – Šid/ Batrovci
– petlja Batajnica ka Novom Sadu do petlje Novi Banovci, isključenje desno i ponovo uključenje na državni put I A broj 1 ka Beogradu, pravo kroz petlju Batajnica.
– preko petlje Zmaj (T-6), na državni put I A reda broj 3 ka petlji Beograd i dalje pravo ka Šidu i graničnom prelazu Batrovci.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Ova izmena važiće do 30. avgusta.

Tagovi:

Pročitajte još: