Home Društvo MERIMA NJEGOMIR:“Odrasla sam u Zemunu, bosa… volela sam TRAVU ISPOD NOGU, a...

MERIMA NJEGOMIR:“Odrasla sam u Zemunu, bosa… volela sam TRAVU ISPOD NOGU, a ne beton, i zato sam ovde

53
0

Pevačica Merima Njegomir svoju oazu mira pronašla je na Kosmaju, daleko od gradske gužve.

Rođena sam u Zemunu, godinama živim u gradu i uvek sam želela da odem van grada. Odrasla sam u Zemunu, u jednom dvorištu, bosa, i uvek sam volela travu ispod nogu, a ne beton, i zato sam ovde – rekla je Merima u emisiji „Premijera Vikend Specijal“.

– Nisam provela detinjstvo kao današnja deca, to mi je malo žao, ali drago mi je što sam doživela ovu eru tehnike – dodala je ona.

Pevačica se osvrnula i na najteže trenutke u životu i karijeri.

 Sigurno 2020. godina, izuzetno teška za sve, ali teško je bilo i devedesetih, sankcije, rat bombardovanje. Moja generacija je imala dosta teških momenata. Nije se radilo i putovalo. Bilo je teško, jedne godine isključe struju, druge štrajkovi, ali možda smo jači izašli. Ono što te ne ubije, to te ojača. Devedesetih, tada se desio razvod sa ocem moje dece, malo se zarađivalo, uvek si morao da imaš plan B, koji sam ja našla da opstanem. Moj bivši muž i ja smo ostali u odličnim odnosima, sve je super funkcionisalo, mi smo svakako imali uspešan brak jer smo dobili četvoro dece, sad da li smo zajedno ili ne, nije ni bitno. On nažalost nije više među nama – ispričala je Merima Njegomir u pomenutoj emisiji.

Blic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here