MIRA IZ ZEMUNA VIŠE NE ZNA ŠTA ĆE, VODA JOJ LIJE SA PLAFONA: Izlazi iz razvodne kutije za struju, komšija odozgo ništa ne preduzima

BEOGRAD – Mira Popović Vračar iz Zemun polja već godinama muči muku sa plafonom u roditeljskom stanu sa kog joj je u dva navrata lila voda, kako kaže, najverovatnije iz komšijskog kupatila iznad, iz stana koji je nadograđen na vrhu zgrade. Mira je jutros u jutarnjem programu TV Pink ispričala da se to desilo dok joj je i otac još bio živ i da je posle prvog plavljenja on stan sredio i delimično renovirao posledice štete koja je napravila ta voda.

Ono što Miru plaši jeste to da voda curi s plafona baš na mestu na kojem se nalazi razvodna kutija sa strujom?! Ona se plaši požara koji može da se proširi i na ostatak zgrade. Reč je o zgradi u ulici Tomice Popovića u kojoj je vlasnik stana iz kog voda curi u Mirin stan ujedno i upravnik te zgrade.

Kad mu je Mirina porodica ukazala na plavljenje prvi put, rekao je da će učestvovati u renoviranju ali nije, kako tvrdi Mira. A drugi put, rekla je, kad mu se obratila istim povodom rekao joj je svašta što ona nije želela da ponavlja u programu uživo.

Njoj je savetovano da prvo kontaktira građevinsku inspekciju koja će da proveri da li je komšijska nadogradnja urađena u skladu sa zakonom, a potom da podnese tužbu sudu.

 

Tagovi:

Pročitajte još: