Pretraga
Close this search box.

MISTERIOZNA DEVOJKA VRIŠTI I MOLI POLICAJCE DA JE PUSTE! Jezivi krici na mestu zločina u Zemunu: „Da li je živ?!“

Milan Šuša ubijen je u Zemunu oko 10 sati.

Na lokaciji zločina u Kumanovskoj ulici u Zemunu zabeleženi su uznemirujući zvuci vriske žene za koju se veruje da je bila u emotivnoj vezi sa Milanom Šušom (39), koji je ubijen u pucnjavi koja se dogodila malo pre 10 časova ujutru.

Ubistvu Šuše prethodila je svađa.

Trenutno je veliki broj pripadnika policije prisutno na licu mesta, ali je u jednom trenutku dotrčala i ženska osoba.

Ona je policajce pitala: “ Jel živ?! Jel živ?!“ a kada su joj rekli je preminuo počela je da vrišti ida na sve načine dođe do njegovog tela. Kako piše Informer, devojka je vrištala i samo ponavljala:“ Pustite me! Pustite me!“

Kako je Republika prva pisala, ubistvo se dogodilo oko 10 sati u Zemunu, a komšije ubijenog su prvo čule komešanje i raspravu, a potom i dva pucnja.

– Svi smo u šoku, probudi

la su nas dva pucnja – rekla je za Republiku komšinica.

Ubijeni bio u zatvoru zbog ubistva

Kako smo prvi objavili, Milan Šuša je pre 10 godina bio umešan u ubistvo Nikole Serdara iz Zemuna čije je telo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Na putu Stara Pazova – Inđija je došlo do sukoba trojice mladića, Milana Četnika, Nikole Serdara i Milana Šuše. Došlo je do pucnjave u kojoj je Serdar ubijen, a Četnik ranjen. Četnik je tada prevezen u bolnicu gde je rekao ko je na njega pucao, a tri meseca kasnije je pronađeno telo ubijenog Serdara.

Policija je tada tragala za Šušom koji je bio u bekstvu.

Takođe, javnosti je Šuša postao poznat 2009. godine, kada je zajedno sa Goranom Petrovićem (36) bacio kašikaru na zgradu RTV „Pink“ na Dedinju. Nekoliko dana kasnije su uhapšeni u stanu u Nišu u kome su se skrivali.

 

Tagovi:

Pročitajte još: