„Molila ga je da je ubije, nije želela da živi“: Šokantni detalja zločina u Zemunu, policija u kući zatekla horor

Prema najnovijim detaljima istrage ubistva i samoubistva u Zemunu, žena V.Ž (70) je molila svog supruga Z.Ž. (73) da je on ubije. Utvrđeno je istragom da je reč o zločinu iz milosrđa.

U nedelju su pronađena tela starijeg para, Z.Ž. (73) i V.Ž. (70) u Zemunu. Prema prvim informacijama, muškarac Z.Ž. je pucao u svoju suprugu, a nakon toga je izvršio samoubistvo.

Prema najnovijim saznanjima, svi dokazi upućuju da je reč o ubistvu i samoubistvu, a utvrđeno je da je reč o ubistvu iz milosđa.

Ona je bila teško bolesna i nije želela da živi. Molila ga je da joj oduzme život. Verujemo da je zato ispalio više hitaca da ne bi imala mogućnost da preživi“, kaže izvor blizak istrazi.

Tela bračnog para su pronađena na krevetu spavaće sobe. Rođak ih je oboje poslednji put video u petak 14. jula, a policiju je pozvao u nedelju 16. jula jer se nisu javljali na telefon. Roletne su bile spuštene, a vrata su bila zaključana.

Na osnovu razgovora sa rođakom, utvrđeno je da se radi o zločinu iz milosrđa. Na telu žene je primećeno devet rana iz pištolja, a nedaleko je pronađeno telo i Z.Ž. koji je imao prostrelnu ranu na glavi, pa se sumnja da je pucao sam sebi u glavu. Nakon što je ubio svoju suprugu, Z.Ž. je pucao sebi u glavu.

Tagovi:

Pročitajte još: