MORA DA SU GA S NEKIM POMEŠALI! FIN, ZAPOSLEN, BRAT MU HIRURG: Stanodavac momka pretučenog sekirom u Zemunu skroz u šoku

Mora da su ga s nekim pomešali. Nije navijač, nije problematičan. Nema on 16 godina da ga neko maltretira, ima 25, fin, zaposlen, jedino mi deluje da je greška – kaže za Kurir, u potpunoj neverici, stanodavac porodice Igora M. (24), koja živi u Ugrinovačkoj, a u kojoj su ga sinoć četvorica pretukla sekirom.

Stanodavac koji izdaje stan Igorovoj porodici kaže da momak nikada nije bio problematičan, da ima redovan posao.

– Nije se ovako nešto nikad pre dešavalo. Njemu je glava operisana, ima frakturu lobanje, nije dobro – kaže stanodavac Saša T. i dodaje: Komšija je javio Igorovim roditeljima, a oni su odmah otišli da vide šta se dogodilo. Ni on ne zna ko ga je tukao, kaže da nije nikoga video… da je ovima što su ga jurili samo video noge.

Igor se, inače, s porodicom doselio iz manje sredine, a stanodavac misli da je posredi greška, da su ga s nekim zamenili. Živi s majkom, ocem i bratom koji je hirurg.

Komšije kažu i da je pretučeni mladić trčao iz pravca svoje kuće do trafike, kao i da ga na trafici znaju iz viđenja jer tu dolazi i kupuje kao i svi drugi iz kraja.

Kako saznajemo, na prodavnici pored trafike postoje kamere, ali zasad nije poznato da li su detalji incidenta snimljeni.

Policija je danas pre podne obavila uviđaj na licu mesta, a Igor je hospitalizovan u KBC Zemun. Porodica je uz njega.

Tagovi:

Pročitajte još: