Muškarac iz Zemuna ubio ženu i sebe iz ilegalnog pištolja: Upucao je sa leđa, pa presudio sebi

Prema informacijama koje posedujemo, on je suprugu upucao u leđa sa nekoliko metaka, a potom sebi presudio pucnjem u glavu.

Z. Ž. (73) koji je ubio svoju suprugu V. Ž. (71), a potom izvršio samoubistvo u njihovoj porodičnoj kući u Zemunu, zločin je izvršio iz pištolja koji je bio u nelegalnom posedu. Prema informacijama koje posedujemo, on je suprugu upucao u leđa sa nekoliko metaka, a potom sebi presudio pucnjem u glavu, piše Blic. Ćerka Z. Ž. i V. Ž. je rekla da ne želi da daje izjave za medije niti da razgovara o roditeljima i njihovim problemima – Želim da poštujem poslednju očevu želju, rekla je sinoć ćerka nesrećnog para, a okakvoj želji je reč, nije želela da objašnjava.

Komšinica koja je poznavala supružnike rekla je da je bili umetničke duše.

– Bili su slikari koliko znam. V. Ž. je bila bolesna, nedavno je dolazila Hitna pomoć, ali ne znam detalje. Videla sam kola Hitne pomoći ispred kuće, ali nisam želela puno da se mešam. Nisam je često viđala, a u poslednje vreme ni Z. Ž. kao pre – izjavila je komšinica.

Zločin sporazumna odluka zbog bolesti?

Komšinica tvrdi da je verovatno ovakav čin bio sporazumna odluka supružnika, da okončaju živote zajedno zbog njene bolesti, a slična govorkanja mogla su se čuti i juče preko dana, neposredno nakon otkrivanja zločina u komšiluku bračnog para.

Iako njene, i tvrdnje ostalog komšiluka, za sada nemaju dokaza, potencijalno „ubistvo iz milosrđa“, na šta najverovatnije aludira komšinica bračnog para, takođe predstavlja zločin. Pitanje je i da li bi se ubistvo izvršeno vatrenim oružjem uopšte moglo okarakterisati na ovaj način, čak i ako postoji pristanak žrtve.

Policija za sada ovaj slučaj tretira kao klasično ubistvo i samoubistvo.

Podsećamo, stravičan zločin otkriven je juče u Zemunu kada je policija pronašla tela supružnika Z. Ž. (73) i V. Ž. (71) u krevetu spavaće sobe u porodičnoj kući.

Tagovi:

Pročitajte još: