Muškarac preminuo dok je čekao ćevape u Zemunu

Muškarac srednjih godina iznenada je preminuo dok je u ponedeljak popodne, u Gospodskoj ulici u centru Zemuna, čekao porudžbinu ispred ćevabdžinice. Nesrećni čovek u trenu se samo uhvatio za grudi i srušio na pločnik. Jedan sugrađanin odmah je skočio da pomogne i pokušao da ga reanimira, ali uzalud. Muškarac je na mestu ostao mrtav.

Ova scena bila je sama po sebi vrlo potresna i niko nije ni slutio da najgore tek sledi – telo nesrećnog čoveka ostavljeno je da još satima stoji na pločniku ispred ćevabdžinice. Usred dana, u jednoj od najprometnijih ulica Zemuna, tek delimično prekriveno omanjim čaršavom

Budući da se ova ulica nalazi tik uz Zemunski kej i inače je poznata kao šetalište, pored preminulog čoveka neprestano je prolazio veliki broj ljudi i male dece. Sugrađani su jeli, smejali se, šetali pse i bebe, deca su vozile bicikle i rolere. Hitna pomoć je po dolasku konstatovala smrt, a zatim otišla, dok su nadležni načinili zapisnik, pa neko vreme ostali na licu mesta, pored tela preminulog muškarca.

Telegraf

Tagovi:

Pročitajte još: