Na terenu FK Milutinac u Zemunu održan Prvi međunarodni fudbalski turnir ”Beograd”

U organizaciji Gradske opštine Zemun i FK Taurunum, uz podršku Fudbalskog saveza Beograda i Udruženja veterana fudbalskih klubova Beograda, na glavnom terenu FK Milutinac u Zemunu 17. februara je održan Prvi međunarodni fudbalski turnir ”Beograd”.Pehare i medalje učesnicima turnira uručio je predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun Miroslav Gajić. Pobednik Prvog međunarodnog fudbalskog turnira je ubedljivi i borbeni tim FK Čepinec iz Bugarske, koji je u finalnoj utakmici turnira nadvisio drugoplasirani FK Taurnum iz Zemuna. Bronzani pehar osvojili su Beograđani, odnosno FK Konstantin, a poslednje mesto FK Veteranos iz Portugalije.

Statua najboljeg strelca turnira uručena je Teki Zairovu iz FK Čepinec. Statuom je nagrađen i najbolji igrač iz FK Konstantin Predrag Nikolić, a za najboljeg golmana proglašen Serđo Agostinjo iz FK Veteranos.”Verujem da smo kao domaćini ukazali gostoprimstvo koje će svi učesnici pamtiti i da će turnir postati deo zemunske tradicije”, rekao je Milan Petrović, član Veća Gradske opštine Zemun.

Zahvalnice za organizaciju i učešće na turniru uručene su predsedniku Skupštine Gradske opštine Zemun Miroslavu Gajiću, kao i predsedniku FK Taurunum i članu Veća Gradske opštine Zemun Milanu Petroviću.

Tagovi:

Pročitajte još: