Pretraga
Close this search box.

Na zemunskoj pijaci uskršnji bazari, radionice za decu i pozorište

U subotu, 27. aprila na pijaci „Mirijevo“, od 10 do 13 sati i mališani će moći da uživaju u temaskoj predstavi

Javno komunalno preduzeće Beogradske pijace i ove godine organizuje preduskršnji program za sugrađane, pa će tako od 26. do 28. aprila pijace u Beogradu biti mesta gde će biti predstavljene bogate ponude uskršnjih dekoracije, organizovane radionice ali i pozorišna predstava za najmlađe. U okviru ovih Uskršnjih bazara, u petak, subotu i nedelju, odnosno 26, 27, i 28. aprila u periodu od 8 do 16 sati na pijacama „Stari Merkator“, „Kalenić“ i „Zemun“ posetioce očekuje uskršnja ponuda dekoracije i poklona.

Beogradske pijace biće mesta gde sugrađani mogu da se snabdeju namirnicama za pripremu posnog i mrsnog menija, ali i da pronađu aranžmane specijalno uskršnje dekorisanje.

Besplatna pozorišna predstava i radionice za najmlađe posetioce biće organizovane u subotu, 27. aprila na pijaci „Mirijevo“, od 10 do 13 sati i mališani će moći da uživaju u temaskoj predstavi, kao i u farbanju i dekorisanju uskršnjih jaja, saopštilo je JKP „Beogradske pijace“.

Na pijaci „Zemun“, u nedelju 28. aprila, od 10 do 13 sati najmlađe očekuje još jedna besplatna radionica , kao i članovi Asocijacije za očuvanje starih i umetničkih zanata „Naše ruke“.

Tagovi:

Pročitajte još: