NAGRAĐENI LIKOVNI RADOVI OSNOVACA U ZEMUNU

Učenici osnovnih škola ”Svetozar Miletić” i ”Majka Jugovića”, koji su učestvovali u likovnom konkursu Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun povodom Evropske nedelje mobilnosti nagrađeni su izložbom u galerijskom prostoru KZM u Kosovskoj 9, a desetoro autora najboljih radova dobilo je 17. septembra vredne i progodne poklone.

Zaslužene nagrade malim dobitnicima uručio je član Veća GO Zemun Ivan Morić.

Na temu urbane mobilnosti osnovci su likovnim tehnikama izrazili svoje ideje i zanimljive predloge, a prvu nagradu i rolere dobila je Sara Tomašević iz OŠ ”Majka Jugovića”, drugu – dečiji trotinet Bjanka Jurleka iz OŠ ”Svetozar Miletić”, dok je skejtborg uručen trećeplasiranoj Leni Vuca iz ”Majke Jugovića”.

Svih desetoro finalista čiji su radovi izloženi nagrađeni su slatkim paketima: Petar Rolović, Marina Marić, Irena Jojić, Maša Stojković, Dunja Jovanović, Lara Glišić i Sara Stupar.

U sklopu manifestacije u OŠ ”Stanko Marić” 19. septembra je održana dečija predstava edukativnog sadržaja iz bezbednosti saobraćaja ”Pažljivko”, koja će narednog dana posetiti i OŠ ”Branko Radičević” u Batajnici.

Tagovi:

Pročitajte još: