NAGRAĐENI NAJBOLJI POLICAJAC I VATROGASAC ZEMUNA ZA MESEC MAJ

Đorđu Avramoviću, najboljem policajcu i Vladimiru Draganovu, najboljem vatrogascu mesečne nagrade ”Policajac meseca” i ”Vatrogasac meseca” za maj 2022. godine uručio je 16. juna sekretar Skupštine opštine Zemun i predsednik Saveta za bezbednost Marko Janković.

Kapetanu policije po činu, kriminalističkom inspektoru u PS Zemun – PI Zemun, u Odseku za suzbijanje kriminaliteta, Đorđu Avramoviću nagrada i novčani iznos dodeljeni su zato što je svojim radom i zalaganjem doprineo rasvetljavanju velikog broja krivičnih dela i unapredio bezbednost građana na teritoriji Gradske opštine Zemun.

Vatrogascu spasiocu, zaposlenom u VSB Beograd od 2019. godine, Vladimiru Draganovu, nagrada i pripadajući novčani iznos dodeljeni su kao jednom od najpouzdanijih operativaca u akcijama spasavanja ljudskih života i materijalnih dobara za veliko zalaganje, požrtvovanost i profesionalizam u obavljanju dužnosti.

Tokom maja učestvovao je u više intervencija, među kojima 6. maja u gašenju požara na vozilu koje se zapalilo posle saobraćajne nesreće u blizini benzinske pumpe u Prvomajskoj ulici bb i 9. maja prilikom spasavanja povređenog deteta koje se nalazilo na drvetu na visini od tri metra u ulici Španskih boraca broj 72.

Tagovi:

Pročitajte još: