NAJBOLJE CENE: OGRADE OD VEŠTAČKE TRAVE, DRVENE TARABICE, LIMENE TARABICE, PVC TARABICE!

OGRADE OD VEŠTAČKE TRAVE

Ograda od veštačke trave pogodna je za spoljašnu upotrebu na mestima kao sto su parkovi, vrtovi, balkoni, dvorišta, bazeni, bašte, sportski tereni, dečija igrališta, bašte kafića i druga razna mesta gde Vama to odgovara.

NEMA ODRŽAVANJA !

Trava je izradjena od anti-UV PVC iglica koje pokrivaju žicu, tako se ne vidi metal, ne bledi vremenom. Žice su od pocinkovanog čelika 3,2mm debljine i otporne na sve vremenske uslove. Otvor okca je 40x40mm.

Dobijate pletenu žicu + dekorativnu ogradu (2 u 1) ,Instalacija je izuzetno jednostavna, vezuje se za metalne stubove a može se montirati na zidove ili postojeće ograde. Ograda ovog tipa pruža sigurnost i zaštitu i nudi privatnost sa estetikom zelene trave. Usluge montaže na već postojeću konstrukciju, ili montaza nove konstrukcije.

USLUGE MONTAŽE OGRADA !

SLOBODNO NAS POZOVITE ZA SVE INFORMACIJE

SVET ŽICA ☎️+381694445854

brzolakoefikasno@gmail. com

DRVENE TARABICE

Izrada ograda i kapija od suvih drvenih tarabica. Drvo koje koristimo za izradu tarabica je hrast i jasen. Kvalitetne i lake za montažu. Šrafe se za postejeću konstrukciju ili se izrađuje nova konstrukcija. Tarabice mogu biti ofarbane u željenu boju i zaštićene kvalitetnim lakom za spoljašnu upotrebu.

Ravne ili sa šarom kao na slikama. Visina od 30cm do 180cm. Farbanje, montaža i isporuka po dogovoru.

SLOBODNO NAS POZOVITE ZA SVE INFORMACIJE 

Kontakt telefon+381694445854

PVC TARABICE

Izrada ograda i kapija od kvalitetnih pvc tarabica ili dostava na kućnu adresu za celu teritoriju Srbije. Tarabice su od kvalitetnog materijala i mogu biti u boji hrasta, sivoj, braon, beloj. Ostale boje na upit.

Svaka tarabica ima čep u svojoj boji. -7,5cm i 10cm mogu biti širine.-2cm je debljina tarabice.

SLOBODNO NAS POZOVITE ZA SVE INFORMACIJE

Telefon+381694445854

brzolakoefikasno@gmail.com

LIMENE PLASTIFICIRANE TARABICE 

Tarabice mogu biti visine do 1m i veoma lako se postavljaju pop nitnama ili šrafovima samorezcima. Rupe za pop nitne bušimo takodje prema merama koje Vama odgovaraju.

50 cm 60 cm 80 cm 100 cm ,Još jedna mogućnost je izrada kompletnog polja tarabice ponitovane (pričvrsćene) za cev 20x30mm koja je takodje plastificirana.

SLOBODNO NAS POZOVITE ZA SVE INFORMACIJE 

☎️+381694445854

brzolakoefikasno@gmail. com

Tagovi:

Pročitajte još: