Najčudniji oglas za posao u Zemunu, skoro pa uvredljiv!

Oglas za posao u jednoj piceriji u Zemunu u kojem se traži „pomoćnik pomoćnikovoga pomoćnika kuvara“ deli se mrežama kao sprdnja, ali poslodavac moli da „oglas shvatite ozbiljno“. To jeste malo teže kad se pogledaju istaknuti zahtevi, uslovi rada, i dužnosti budućeg zaposlenog za platu od 50.000 do 99.999 dinara.

Naime, zahtevi zvuče prilično skromno, za početak je važno „da bude normalna osoba“. „Ako kojim slučajem ima psihičkih problema, bilo bi poželjno da poseduje dokumentaciju o istoriji bolesti. Poželjno je da osoba zna sabirati do 4 (2+2), ali nije neophodno. Vozačku dozvolu ne treba posedovati dovoljno je da se zna vratiti kući bez pomoći druge osobe u prečniku 3km od posla. Mobilni telefon na tach nije nužan, može i na dugmiće samo da su svi dugmići u funkciji. Od poznavanja jezika dovoljan je prvi nivo srpskog i pismo da poznaje delimično – 12-15 slova dovoljno, bilo ćiriličnoga ili latiničnoga pisma“, navedeno je u oglasu.

Radi se na suvom, bez opasnosti od udara groma i promaje, a objekat može da izdrži i jači zemljotres.

„Uslovi rada: su takvi da objekat ne prokišnjava, tako da celo vreme osoba boravi u suvome. Kod velikih grmljavina objekat poseduje gromobransku traku koja ujedno štiti od udara groma. Sva stolarija dobro dihtuje i ujedno čuva zaposlene od promaje. Protivpožarni izlaz postoji kao i protivpožarni aparati moderne generacije. Objekat je izrađen od vrlo čvrstoga materijala tako da u slučaju velikoga zemljotresa može izdržati 7 po Rihterovoj ili 9 po Merkalijevoj skali.“

A šta se očekuje?

„Da na vreme dođe na adresu gde se objekat nalazi. Smena koja traje 8h da se vremenski ispoštuje i da se kojim slučajem ne ostane duže 1 ili 2 minuta. Da za vreme boravka na poslu kojim slučajem ne ugasi Tv ili muziku i istu da ne pušta glasno. P.S Oglas shvatite ozbiljno i molim vas samo ozbiljni kojima stvarno treba posao da se jave“, napomenuto je u objavi, koja se pre dva dana našla na jednoj platformi za poslovne oglase.

Tagovi:

Pročitajte još: