NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO U ZEMUNU: Prijatelja tukli do smrti zbog žene

Suđenje M.M. (54) i još dvojici optuženih koji su, kako se sumnja, u septembru do smri tukli Roberta Romića (41) u Zemunu, a potom njegovo telo bacili u Dunav, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu.

Podsetimo, posle zločina, osim M.M., policija je uhapsila i M.I. (28) i S. K. (39). Kako se sumnjalo, motiv teškog ubistva je bio sukob oko devojke, koja je navodno bila sa svom četvoricom u vezi.

Zločin se dogodio nedaleko od Zemunskog keja, a optuženi su Romia navodno skinuli, vezali ga za stub a potom mu zadali više udaraca. Kada je pretučeni pao u nesvest i prestao da daje znake života, kako se sumnja, odvukli su ga do vode i njegovo telo bacili u reku.

 Svi su se međusobno poznavali i često pili zajedno. Ta žena, navodno je bila u vezi sa svom četvoricom, a osumnjičeni su najverovatnije hteli da ponize ubijenog, pa se to izmaklo kontroli – ispričao je tada izvor Kurira.

Trojici osumnjičenih na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje im preti maksimalna kazna do 40 godina zatvora.

Kurir

Tagovi:

Pročitajte još: